شركت زامیاد از تك محصولی خارج شد

1402/02/21

شركت زامیاد از تك محصولی خارج شد
مدیرعامل شرکت زامیاد با تاكید بر اینكه این شركت از تك محصولی خارج شد و در حال تنوع بخشی به محصولات خود است، گفت: به زودی سه مدل پیكاپ و سه مدل SUV چهار در چهار و همچنین نیسان جدید زامیاد، وارد بازار می شود.
به گزارش پایگاه خبری خودروها، سیدمحسن مرتضوی در نشست هم اندیشی مدیران نمایندگی های شركت خدمات فنی رنا، با بیان اینكه شركت زامیاد برنامه توسعه ای متعددی دارد، اظهارداشت: این شركت بعد از مدت ها از تك محصولی خارج شد و این امر در محصولات پایین دستی و بالادستی محقق شده است.

مدیرعامل شرکت زامیاد با بیان اینكه سه مدل پیكاپ و سه مدل SUV - 4*4 خواهیم داشت، گفت: از نیمه دوم سال جاری محصولات جدید شركت زامیاد وارد بازار خواهد شد.

او با اعلام اینكه شركت زامیاد در پلتفرم نیسان تغییرات قابل توجهی داده است، تصریح كرد: قرار است موتور این خودرو با تكنولوژی موتور میتسوبیشی جایگزین و گیربكس 6 دنده ای به 8 دنده ای اتومات تجهیز شود.خودرو دیگر این مجموعه ون 14 نفره است كه اكنون در مرحله تست است.

مدیرعامل شرکت زامیاد درباره ویژگی های ون 14 نفره، گفت: این خودرو قرار است با قیمت بسیار مناسب به متقاضیان عرضه شود. در این محصول، یك فرد با قد یك متر و 92 سانتی متر می تواند به راحتی در آن بایستد. این خودرو دو كپسول گاز سی ان جی دارد كه پیمایش آن 400 كیلومتر است. همچنین باك این خودرو 75 لیتر است.

او با بیان اینكه شركت زامیاد، دیزل و هیبرید ون 14 نفره را در دستور تولید قرار داده است، افزود: 5مدل كامیونت 5.5 تن، 6 تن، 2.5 تن و 20 تن با مشخصات فنی منحصر به فرد نیز عرضه خواهد شد كه نمونه های اولیه این خودروها در نمایشگاه خودروی مشهد رونمایی می شود.

مدیرعامل شرکت زامیاد در ادامه به خودروهای مسافری كه این مجموعه در دست تولید دارد، اشاره و تصریح كرد: در حوزه خودروهای مسافری كم توجهی گرفته و همین امر سبب رشد قیمت ها شده است لذا با تمركز بر عرضه محصولات جدید، می خواهیم گذشته را جبران كنیم.

او افزود: شركت زامیاد دو محصول اتوبوس بین شهری كه یكی از آنها 18 صندلی VIP و دیگری 41 صندلی استاندارد است و پلتفرم آن با كامیون یكی است، عرضه خواهد كرد. همچنین دو دستگاه اتوبوس 12 متری دیزل و برقی به بازار معرفی می شود. در این میان اتوبوس 18 متری منحصر به فرد رونمایی خواهد شد كه این خودرو مجهز به موتور 12 لیتری است؛ در گذشته موتورها بین 9.5 تا 10 لیتر بوده است.

برچسب ها:

شركت زامياد